Ginseng ekstrakt

630,00 kn
s PDV-om

Ekstrakt crvenoga korejskoga ginsenga - 100g

Količina

 

Sigurnosna politika (uređivanje s modulom Customer assurance)

 

Pravila isporuke (uredi s modulom kupca o osiguranju)

 

Pravila o povratu (uređivanje s modulom Customer assurance)

S najmanje 13 miligrama aktivnih tvari po gramu, ekstrakt korejskoga crvenoga ginsenga Geumsan Dukwon zaslužuje naziv "tekuće zlato". Analiza je pokazala da ukupno ima i do 16,87 mg/g ginsenozida Rg1, Rb1 i Rg3.

Ekstrakt se priprema na niskim temperaturama isključivo od svježega korijena korejskoga ginsenga koji se bere četiri do šest godina nakon sadnje, i ne sadrži dodatke, niti bojila. U potpunosti je prirodan.

Radi se o tekućem obliku ginsenga, vrlo koncentriranom, koji ima miris i okus karakterističan za crveni ginseng. Pokrajina Geumsan, otkud stiže zlatni ekstrakt korejskoga crvenoga ginsenga (korean red ginseng extract gold), ima savršenu klimu i uvjete za uzgoj ginsenga.

Njegove šume i planine čine ga najboljom južnokorejskom regijom za uzgajanje cijenjene biljke Panax Ginseng C.A.Meyer, koja se uzgaja u skladu s načelima dobre poljoprivredne prakse, a obrađuje i pakira u tvornici Geumsan Dukwon koja slijedi načela dobre proizvodne prakse.

Uzima se 1g ekstrakta rastopljen u hladnoj ili toploj vodi. Po želji se može zasladiti medom. Može se rastopiti i u ustima.

Porijeklo: Koreja

Proizvođač: Geumsan Dukwon Co, Ltd.

Količina u pakiranju: 100g čistog ekstrakta korijena biljke Panax Ginseng C. A. Meyer uzgajanog u Južnoj Koreji na tradicionalan način. U pakiranju se nalazi i žličica od 1g za lakše doziranje. 

Više informacija: Ginseng.com.hr

Nutritivna deklaracija

Dnevna doza: 2g

Energetska vrijednost

5 Kcal

Ugljikohidrati

Manje od 1g

Bjelančevine

0

Masti

0

Natrij

0

Ginsenozidi:

Rg1 + Rb1 + Rg3: 13 mg/g

Ginsenozidi:

Rg1 + Rb1 + Rg3: 26 mg/2g

2019-03-09