Bahove kapi pozadina suma

O nama

Potaknuti vrlo dobrim osobnim iskustvom odlučili smo Bahove cvjetne esencije uvesti i plasirati na Hrvatsko tržište. Za tu potrebu osnovana je tvrtka Pine sa sjedištem u Rijeci.

Suradnja sa Healing Herbsom

“Healing Herbs” je osnovan s ciljem da se cvjetni preparati pripremaju po najvišim standardima, točno po originalnim uputama dr. Edwarda Bacha. To je razlog zašto posvećujemo toliko pažnje pripremi tinktura od drveća i svježeg cvijeća u njihovom prirodnom okolišu, u točno određenim uvjetima. Bilje koje upotrebljavamo raste divlje, u prirodnim uvjetima, daleko od zagađenih gradova i užurbanih ljudi, pa je i način rada u našoj tvrtki drukčiji no što je uobičajeno – nemamo menadžere jer sami sebe nadgledavamo i ne postoji raspored zaduženja, nego svi rade sve, ono što je u tom trenutku potrebno napraviti.

Osnivač Healing Herbsa

Julian Barnard, osnivač “Healing Herbs Flower Essences” iz Velike Britanije, koja proizvodi “5 flower Bacove cvjetne esencije”, između ostalog je i travar. Vrlo dobro upoznat s izvornim učenjem dr. Bacha, stoga ne čudi što njegova tvrtka od 1988., kada je osnovana, cvjetne preparate priprema po tradicionalnoj metodi. Onako kako je to činio i sam Bach, kako bi pripravci imali istu snagu i djelovanje kao i onih originalnih 38. Barnard je 1978. napisao priručnik “A Guide to the Bach Flower Remedies’, te je godinama držao predavanja i seminare o Bacovim cvjetnim esencijama. Danas je priznat kao vodeći stručnjak na polju cvjetnih pripravaka dr. Bacha, čest je predavač na konferencijama i seminarima širom svijeta, na ovu je temu napisao mnoga djela, među kojima je i najnovija knjiga “Bach Flower Remedies: Form & Function”.

Biljke iz čiste prirode

Healing Herbs se nalazi u Engleskoj na rubovima nacionalnog parka Brecon Beacons, na mjestu gdje je dr. Bach pripremio svoje prve cvjetne esencije.

Ovo je naše obećanje Vama:

Svaki preparat, kroz svaki dio procesa je proizveden prema originalnim uputama dr. Bacha.

Zdravlje je naše bogatstvo, naše pravo.

“Ono je kompletno jedinstvo duše, uma i tijela. Nije daleko i teško ostvariti ideal, nego nešto tako jednostavno i prirodno da toga nismo često ni svjesni.” Free Thyself (osobodi sebe).